Goes har på en väldigt kort tid blivit ett av de mest köpta märkena inom 4-hjulingar i Sverige. Märket Goes som kommer från Frankrike har expanderat stadigt i hela Skandinavien då deras 4-hjulingar är väldigt lämpade för klimatet.

Goes har valt att satsa på ett visst antal modeller så att alla oavsett ålder eller behov har en möjlighet att hitta en 4-hjuling som passar. Därför finns det även en barnmodell som gör att även de yngre kan ha en möjlighet att köra en 4-hjuling.

Fördelar med 4-hjulingar från Goes

Främst så är det kvaliteten som har gjort att 4-hjulingar från Goes blivit så populära i Sverige. De håller länge och fungerar väldigt bra. Fördelen som också finns är att Goes har stora reservdelslager som gör att man enkelt kan få ta på reservdelar vid behov.

Verkstäder och auktoriserade återförsäljare finns över hela landet och ser till att upprätthålla det välförtjänta rykte som Goes fått. Så oavsett vart i landet man befinner sig så finns det en verkstad eller en återförsäljare där man kan få hjälp om något skulle hända.